Zorg bij Alzheimer Zwolle

Zuster Jansen vindt het belangrijk dat u in moeilijke tijden kunt rekenen op alle zorg en ondersteuning die u nodig heeft. In het geval van de ziekte van Alzheimer bijvoorbeeld. De ziekte van Alzheimer is een vorm van dementie die naar verloop van tijd steeds meer invloed krijgt op het dagelijkse leven. Dit betekent dat hulp onmisbaar is. Handelingen die eerder vanzelf gingen, kosten in een later stadium meer tijd en moeite. U merkt steeds meer dat u hulp nodig heeft, maar verhuizen naar een zorginstelling is voor u geen optie. Zuster Jansen begrijpt hoe moeilijk deze situatie kan zijn voor u en uw familieleden en wij willen hier graag bij helpen. De zorg bij de ziekte van Alzheimer in Zwolle, die wij bieden, kan al op korte termijn worden ingezet. Deze zorg duurt zo lang als nodig is, en wordt volledig aangepast aan uw persoonlijke situatie.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Naast de intensieve en professionele zorg die u van ons kunt verwachten, hebben wij respect en aandacht hoog in het vaandel. Waar in de reguliere thuiszorg cliënten vaak niet te spreken zijn over de onpersoonlijke werkwijze van zorgverleners, draait bij onze particuliere thuiszorg alles om veiligheid en vertrouwen.

Bij de hulp die u nodig heeft kunt rekenen op een klein, vast zorgteam van hulpverleners die 24 uur per dag voor u klaarstaan. Voorop staat het behouden van uw eigen dagelijkse routine en het bieden van rust en comfort, rekening houdend met uw wensen en privacy.

Andere zorgvormen

Behalve zorg bij de ziekte van Alzheimer, bieden wij ook andere vormen van kwaliteitszorg aan huis. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan terminale thuiszorg of 24-uurs zorg. Ook bij deze zorgvormen doen wij alles wat binnen onze mogelijkheden ligt en kunt u rekenen op 100 procent inzet van onze zorgverleners. Meer informatie over ons zorgaanbod vindt u op de website. Heeft u verdere vragen of wilt u direct zorg aanvragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer of het contactformulier. Wij beantwoorden graag uw vragen en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk de zorg ontvangt die u nodig heeft.

Lees meer bij Zuster Jansen
  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN