24-uurs zorg Zwolle

U kiest voor de uitstekende 24-uurs zorg van Zuster Jansen op het moment dat u zowel overdag als ‘s nachts zorg nodig heeft. Als u liever thuis woont en zorg ontvangt, omdat u een opname in een zorginstelling niet ziet zitten, is onze particuliere 24-uurs zorg een uitkomst. Wij raden ook (tijdelijk) 24-uurs zorg aan bij herstel na operatie. In een door u aan te geven periode zult u dag en nacht de verzorging en verpleging ontvangen die u nodig heeft, zodat u zich volledig kunt richten op het revalidatieproces. Uiteraard kunt u ook om andere redenen 24-uurs zorg nodig hebben. Bijvoorbeeld wanneer u niet tevreden bent over de zorg die u ontvangt vanuit de reguliere thuiszorg. Of wanneer u op zoek bent naar uitsluitend zorg van de beste kwaliteit.

Zorg met aandacht en respect

De zorgverleners van Zuster Jansen leveren zorg met aandacht en respect. Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij 24-uurs zorg rekenen op een vast team van deskundige zorgverleners. Dat geeft al snel een gevoel van vertrouwen en veiligheid.

Voor de periode dat u zorg nodig heeft kunt u een band opbouwen met onze zorgverleners en dat maakt de zorg die wij geven persoonlijker. Onze zorgverleners staan niet alleen voor u klaar als het gaat om intensieve en professionele zorg. Ook kunt u op ze rekenen bij een wandeling door het park of bij een bezoek aan de huisarts.

24-uurs zorg aanvragen in Zwolle?

Woont u in Zwolle of omgeving en wilt u de beste particuliere thuiszorg aanvragen? Dan kiest u voor 24-uurs zorg van Zuster Jansen. Zorg aanvragen gaat in enkele eenvoudige stappen. U kunt contact opnemen met onze zorgcoördinator voor het plannen van een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt uw situatie dan zorgvuldig in kaart gebracht, zodat wij een persoonlijk zorgplan kunnen opstellen. Zorgverleners van Zuster Jansen kunnen u dan direct de zorg bieden die u nodig heeft. Vraag vandaag nog zorg aan van Zuster Jansen en profiteer van het comfort van uw eigen huis in combinatie met de beste zorg.

Lees meer bij Zuster Jansen
  • De zorg van Zuster Jansen was groots! Comfort zoals iedereen wenst voor zijn ouders.
    Mevr. van Marle
ARTIKELEN